Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013


   ΤΑ ΠΙΝΕΛΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ 




Tα πινέλα μακιγιάζ δημιουργήθηκαν για μία πολύ καλύτερη κάλυψη και ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα.

 Τα βασικά πινέλα μακιγιάζ κάθε γυναίκας που πρέπει να έχει στο νεσσέσερ  της.

Ένα μεσαίου μεγέθους, πλακέ πινέλο χρησιμοποιείται για την εφαρμογή της βάσης  αλλά και τις αποχρώσεις του make – up.

Μικρά πινέλα σκιάς που χρησιμοποιούνται για την εφαρμογή των βασικών   χρωμάτων.
 1 στρόγγυλο πινέλο για τις γραμμές στην άκρη των βλεφαρίδων και για την εφαρμογή φωτεινών ζωντανών  χρωμάτων.
 1 πινέλο για ανάμειξη. Αυτό το πινέλο χρησιμοποιείται για να μαλακώσει τις γραμμές μεταξύ σκιών σε διαφορετικές αποχρώσεις και να δώσει στο μακιγιάζ σας ένα τελειωμένο βλέμμα.

Πώς να εφαρμόσετε σκιές ματιών;
     Χρησιμοποιώντας το πινέλο, απλώστε τα ελαφρύτερα   χρώματα ξεκινώντας από την γραμμή των βλεφαρίδων και απλώνοντας προς το φρύδι. Απλώστε το χρώμα χρησιμοποιώντας το πινέλο ανάμειξης.
   Χρησιμοποιήστε το μικρό πινέλο για να εφαρμόσετε το κύριο χρώμα στο πάνω βλέφαρο σας, ξεκινώντας από την εσωτερική γωνία του ματιού προς τα έξω. Προσπαθήστε να μην κρατήσετε το πινέλο σε ένα σημείο για αρκετή ώρα, προκειμένου να αποφευχθεί η συσσώρευση υπερβολικής χρήσης προϊόντων. Ανακατέψτε το χρώμα και πάλι με το πινέλο ανάμειξης. Εφαρμόστε το χρώμα περιγράμματος (συνήθως του πιο σκούρου ) με το στρογγυλό πινέλο. Ξεκινήστε από την εσωτερική γωνία του ματιού σας και σχεδιάστε  οριζόντια V-σχήμα τόξου κατά μήκος της γραμμής των άνω και κάτω βλεφαρίδων. Μπορείτε να τραβήξετε την άκρη του V προς λίγο τα πάνω . Μαλακώστε με το πινέλο ανάμειξης και πάλι.


        Συμβουλή :
Αρχίστε πάντα το μακιγιάζ σας με τα ελαφρύτερα χρώματα και προσθέστε τα σκοτεινότερα μετά. Αν θέλετε ένα πιο έντονο χρώμα υγράνετε πινέλο σας ελαφρώς με μια σταγόνα νερό, αλλά ποτέ δεν υγραίνετε το πινέλο ανάμειξης.
 Φυσικά, δεν υπάρχουν ακριβείς κανόνες, όταν πρόκειται για το σχεδιασμό του μακιγιάζ σας, αλλά οι συμβουλές που αναφέρονται παραπάνω θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε μια τέλεια εμφάνιση, αποφεύγοντας  τυχόν λάθη.